top of page
summer camp slider 2022-01.jpg

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ CAMP ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29.06-13.07 

To αθλητικό καλοκαιρινό camp μας διεξάγεται σε συνεργασία με την παιδική κατασκήνωση Γλάροι, η οποία βρίσκεται στο Πευκοχώρι Κασσάνδρας στη Χαλκιδική στο ύψος του Γλαρόκαβου. Στόχος μας είναι τα παιδιά να διατηρήσουν την επαφή τους με τον αθλητισμό και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με ημέρες χαράς και ξεγνοιασιάς που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης και η σμαραγδένια παραλία του Γλαρόκαβου που θα επισκέπτονται καθημερινά. Μέσα από ένα πλήρως διαμορφωμένο αθλητικό πρόγραμμα που υλοποιήσαμε ειδικά για τα παιδιά του Esperos Summer Camp, ο σκοπός μας είναι να αναδείξει τις ικανότητες του κάθε παιδιού σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Καθώς και να βελτιώσει τη γενική φυσική κατάστασή του. Τις προπονήσεις θα συμπληρώσει το ψυχαγωγικό κομμάτι, το οποίο συμπεριλαμβάνει παιδαγωγικά, καλλιτεχνικά, εικαστικά, θέατρο, χορό και μουσική. Τα παιδιά θα διδαχθούν τις αξίες της ομαδικότητας, της αυτοκυριαρχίας, του σεβασμού και θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους, μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση, το παιχνίδι και την οργάνωση της καθημερινότητας, δημιουργούμε μια μικρή κοινωνία με δομή και θεσμούς. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής, να αναπτύξουν νέες φιλίες και προπαντός να περάσουν όμορφες και αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

glaroi logo transparent.png

Η κατασκήνωση ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ ιδρύθηκε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1995 με την επίβλεψη της ¨εκπαιδευτικής¨ οικογένειας Μαρκοπούλου που μετά το καθιερωμένο, μεγάλο πρώην ¨ΚΛΑΣΙΚΟ¨, νυν ¨ΝΕΟ¨ φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης είδε με τους ΓΛΑΡΟΥΣ ένα μεγάλο της όνειρο να υλοποιείται... Η τριαντάχρονη πείρα μας με παιδιά μέσα από το ¨ΝΕΟ¨ φροντιστήριο σε συνδυασμό με το μεράκι και τη προσπάθεια για τελειότητα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ να αποτελούν σήμερα την κορυφαία παιδική κατασκήνωση της Βόρειας Ελλάδας.
Σ' ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, τα άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη μας βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά έτοιμα να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες και να αισθανθούν την οικογενειακή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨.
Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθούν και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καθώς και η ποικιλία των δραστηριοτήτων, στους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨ ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός μικρός μας φίλος.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τραμπολίνο

Rollers

Survivor games

Kids yoga

Aκροβατική γυμναστική

Air track activities

Πεζοπορίες

Διανυκτέρευση στην παραλία (1 βραδυ)

Mega Sup

Water sports

Sailing

2 πισίνες (η μία ρηχή για μικρά παιδιά)

2 γήπεδα ποδοσφαίρου

3 γήπεδα μπάσκετ

1 γήπεδο βόλεϊ

1 χάντμπολ

1 μπάντμιντον

1 beachvolley

Εγκαταστάσεις Υπαίθριων δραστηριοτήτων

Τοξοβολία

Μοντέρνο χορό – αερόμπικ

Πινγκ-Πονγκ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

viber_image_2022-05-10_12-55-02-701.png

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

bottom of page