INDOOR TRAINING SKI & SNOWBOARD

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ MAXXTRACKS ISB 2000 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Esperos πραγματοποιεί μαθήματα και προπονήσεις στον μοναδικό προσομοιωτή  χιονοδρομίας στην Ελλάδα (Maxxtracks ISB2000) που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στον πολυχώρο WE. Ο τρόπος διδαδκαλίας των έμπειρων εκπαιδευτών μας και η σύγχρωνη τεχνολογία του προσομοιωτή  θα σας βοηθήσει να δείτε γρήγορη εξέληση στο ski και στο snowboard με ταχεία επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Το γεγονός οτι οι μαθητές μας φοράνε τις μπότες και τα πέδιλα του σκι, γλιστράνε με εναλλαγες κλήσης και ταχύτητας, είναι δελεαστικό και βοηθάει εκπλητικα ως προς την βελτίωση της τεχνικής και την γήγορη προσαρμογή πριν τις αναβάσεις στο βουνο, το χιόνι, τα camp και τις προετοιμασίες των αθλητών. Επίσης είναι πολύ θετικό πως σε όλη την διάρκεια του μαθήματος πάνω στο μηχάνημα, οι εκπαιδευτές μας είναι δίπλα στου αθλητές και η παρατήρηση και επικοινωνια μεταξύ τους είναι άμεση και διαρκής.

IMG_6093.jpg

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

* από 5 εώς 16 ετών

​Σάββατο 10:00 - 13:00

Κυριακή 10:00 - 12:00

ΠΑΚΕΤΑ

 • 1 μάθημα σε group​

 • 1 μάθημα personal

 • 4 μαθήματα σε group

 • 8 μαθήματα σε group

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

*από 8 ετών και άνω

Δευτέρα 16:00 - 20:00

ΠΑΚΕΤΑ

 • 1 προπόνηση σε group

 • 1 προπόνηση personal

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

*αρχάριοι και προχωρημένοι

​Δευτέρα 20:00 - 22:00

ΠΑΚΕΤΑ

 • 1 μάθημα σε group ​

 • 1 μάθημα personal

 • 4 μαθήματα σε group

 • 8 μαθήματα σε group

ΤΜΗΜΑΤΑ

Γρήγορη εξέλιξη και επίτευξη των προσωπικών στόχων

Τελειοποίηση τεχνικής και προετοιμασία για όλα τα τερέν

Προετοιμασία πριν τις αναβάσεις στο βουνό και το χιόνι

Βελτίωση φυσικής κατάστασης

​Άμεση επαφή μεταξύ προπονητή και ασκούμενου

Για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους

Ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για ευχάριστη προπόνηση

Video και ανάληση της προπόνησης

Εισαγωγική θεωρία στα αθλήματα για τα αρχάρια επίπεδα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς να κάνετε κράτηση?


Για να κάνετε κράτηση στο πρόγραμμα indoor training θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής με όλα τα απαράιτητα στοιχεία. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο +30 6982643629 ή στο email info@sxoesperos.gr.
Ποιά είναι η πολιτική πληρωμών?


Με την κράτηση σας θα χρειαστεί να εξοφληθεί το αντίστοιχο ποσό του μαθήματος. Τα πακέτα μαθημάτων μπορούν να πληρωθούν σε δύο ισόποσες δόσεις κατά την κράτηση σας και μετά το πέρας του δεύτερου μαθήματος. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • Μετρητά πριν την έναρξη του μαθήματος και από τα γραφεία του συλλόγου.
 • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με το σύστημα POS από τα γραφεία του συλλόγου.
 • Τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό τραπέζης του συλλόγου.
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK IBAN: GR0401407290729002002001277 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σ.Χ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Ποιός είναι ο πολυχώρος WE και που βρίσκεται?


Ο πολυχώρος WE αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Το 2011 δημιουργήσαν την εταιρεία ALPIKA Α.Ε. με στόχο την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών, προϊόντων και εξοπλισμού στον τομέα του αθλητισμού και της αναψυχής. Κύρια επιδίωξη των ανθρώπων της ALPIKA Α.Ε. υπήρξε από την αρχή η φιλοξενία ενός προσομοιωτή χιονοδρομίας MaxxtracksBV. O πολυχώρος στεγάζεται επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τρόποι μεταφοράς: Πεζοί Το WE είναι εύκολα προσπελάσιμο με τα πόδια από το κέντρο, καθώς απέχει μόλις 10’ από την πλατεία Ναυαρίνου ή την Καμάρα. Διασχείστε την Τσιμισκή ή την Εγνατία με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, και αμέσως μετά τις αντίστοιχες εισόδους της ΔΕΘ, θα συναντήσετε τα φανάρια της Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου. Λεωφορείο Η πρόσβαση με λεωφορείο είναι εύκολη τόσο από τα δυτικά όσο και από τα ανατολικά. Ακριβώς στην είσοδο του πολυχώρου βρίσκεται η στάση «ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». Οι γραμμές ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν είναι:
Γραμμή 02: Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 08: ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ
Γραμμή 10: ΧΑΡΙΛΑΟΥ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 14: ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
Γραμμή 27: ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Γραμμή 31: ΒΟΥΛΓΑΡΗ – Κ.Τ.Ε.Λ. Όχημα ιδιωτικής χρήσης [Ποδήλατο, Αυτοκίνητο, Μηχανή] Από τα ανατολικά: Διασχείστε την Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας και συνεχίστε στην Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου. Στο φανάρι μπροστά από το Δημαρχείο στρίψτε δεξιά στην Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου. Περίπου στα 500μ θα δείτε στα αριστερά σας την είσοδο του WE. Απο τα δυτικά: Διασχείστε την οδό Εγνατία και αφού περάσετε την Εμπορική Πύλη της ΔΕΘ, θα βρεθείτε στη γωνία Εγνατία – Λεωφ 3ης Σεπτεμβρίου. Στρίψτε δεξιά στο φανάρι και θα συναντήσετε την είσοδο του WE.
Τι ενδυμασία χρειάζεται για την προπόνηση?


Για την διεξαγωή της προπόνησης/μαθήματος είναι απαραίτητη η αθλητική ενδυμασία καθώς και οι ανάλογες κάλτσες του σκι ή snowboard. Οι κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας και το ξηρό κλίμα μέσα στο χώρο του προσομοιωτή, σας επιτρέπει να κάνετε την προπόνηση σας με ελαφρύ ρουχισμό.
Ποιά είναι η μέθοδος μαθήματος?


Το μάθημα διαρκεί 60 λεπτά και χωρίζεται σε 15 λεπτά άσκηση, 15 λεπτά ανάληση/θεωρία. Η μεθοδολογία που εφαρμόζεται σχετίζεται με το επίπεδο του κάθε μαθητή.
Ποιοί είναι οι υγειονομικοί κανονισμοί?


Ο σύλλογος μας λειτουργεί εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ta group πάνω στον προσομοιωτή χωρίζονται ανα δυο άτομα με βάση τους υγειονομικούς κανονισμούς. Οι ασκούμενοι θα πρέπει να εισέρχονται στον χώρο με μάσκα και να αφαιρείται μόνο κατά την διάρκεια της προπόνηση. Είναι απαραίτητο το συχνό πλύσιμο των χεριών και η χρήση αντισυπτκού.
Τι εξοπλισμός χρειάζεται?


Για την διεξαγωγή του μαθήματος χρειάζεται ο εξής εξοπλισμός: ski/snowboard, μπότες, μπατόν και κράνος όπου συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του μαθήματος. Τα ski και το snowboard έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για την σωστή χρήση πάνω στον προσομοιωτή. Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και τις προσωπικές σας μπότες για να τις συνηθήσετε πριν από τις αναβάσεις σας στο βουνό.
Ποιό είναι το κόστος των μαθημάτων/προπονήσεων?


Ακαδημία

 • 1 μάθημα σε group - 20€
 • 1 personal μάθημα - 35€
 • 4 μαθήματα σε group - 75€
 • 8 μαθήματα σε group - 140€
Αγωνιστική
 • 1 προπόνηση σε group - 20€
 • 1 personal προπόνηση - 50€
Ενηλίκων
 • 1 μάθημα σε group - 25€
 • 1 personal μάθημα - 50€
 • 4 μαθήματα σε group - 85€
 • 8 μαθήματα σε group - 160€