top of page
shutterstock_489569815_edited.jpg


HINTERTUX
FALL SKI CAMP

Η ενασχόληση του συλλόγου μας,  μας με τα προπονητικά Camp σε παγετώνες στην Αυστρία τα καλοκαίρια ξεκινάει το 1997. Από τότε έως και σήμερα, κάθε καλοκαίρι ο σύλλογος μας σχεδιάζει και υλοποιεί πολυήμερα αθλητικά και προπονητικά Camp στο εξωτερικό,  προκειμένου να μπορεί να ικανοποιεί την ανάγκη των παιδιών του συλλόγου για άθληση στα σπορ της χιονοδρομίας  όλο το έτος.
Η συνεχόμενη και ενεργή ενασχόληση μας με το αγωνιστικό σκι εγγυάται την τεχνική γνώση και ικανότητα να παρέχουμε στα νέα παιδιά και τους αθλητές που συμμετέχουν στα  camp ένα υψηλό επίπεδο προπόνησης, βελτιώνοντας  τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να γίνουν καλύτεροι χιονοδρόμοι και να επιτύχουν τους στόχους τους. Επίσης στα camp τα παιδιά μέσα από την ομαδική ζωή, την οργάνωση της καθημερινότητας, την προπόνηση, την άθληση, το παιχνίδι   διδάσκονται  τις αξίες της ομαδικότητας, της αυτοκυριαρχίας, του σεβασμού και  αναπτύσσουνε την αυτοπεποίθησή τους, , ενώ όλοι οι συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια νέα χώρα, τον τρόπο ζωής της, να αναπτύξουν νέες φιλίες και προπαντός να περάσουν όμορφα εξασκώντας το αγαπημένο τους άθλημα.

20 - 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Από 10 ετών και για όλα τα επίπεδα FIS

gletscher bus_edited.jpg

HINTERTUX GLETSCHER

Σκι μπορούμε να κάνουμε συνήθως όλο το χρόνο στον παγετώνα του Hintertuxer Gletscher.  
Ο παγετώνας του Hintertux  βρίσκεται στο βάθος της περίφημης κοιλάδας του Tux, η οποία φιλοξενεί άλλα δύο φημισμένα χιονοδρομικά το Ski Zillertal 3000 & το Glacier World. Η κοιλάδα του Tux, είναι κατά πολλούς, η πιο όμορφη κοιλάδα στην περιοχή του Zillertal.
Ο παγετώνας και το χιονοδρομικό είναι εύκολα προσβάσιμα με σύγχρονα lift και skyrides. Το μεγαλύτερο υψόμετρο του χιονοδρομικού κέντρου φθάνει τα 3250m. Το χιονοδρομικό κέντρο Hintertuxer Gletscher είναι γνωστό για τις αξιόπιστες  συνθήκες χιονιού αλλά  ακόμη έχει καθιερωθεί και ως κέντρο προετοιμασίας πολλών αθλητικών συλλόγων, ομοσπονδιών και εθνικών ομάδων.
Το Hintertux απέχει 100χλ από την πόλη του Innsbruck 180χλμ από το Μόναχο ενώ η απόσταση από την Θεσσαλονίκη είναι 1670 χιλιόμετρα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

HINTERTUX-PROGRAM-2-WHITE.png

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

✓ Προπόνηση βελτίωσης της αγωνιστικής τεχνικής  του σκι (ελεύθερο σκι και ασκήσεις).
✓ Προπόνηση  βελτίωσης τεχνικής σε ειδικές χαράξεις (ασκήσεις σε ειδικές χαράξεις)
✓ Προπόνηση βελτίωσης σε χαράξεις GS & SL (συνθήκες αγώνα – χρονόμετρα κλπ).
✓ Service των σκι (εκμάθηση και καθημερινή συντήρηση του εξοπλισμού) Trione Edge Tune.
✓ Καθημερινή λήψη video και φωτογράφιση των αθλητών και ανάλυση της τεχνικής τους.
✓ Αθλητική ψυχολογία και νοοτροπία 
✓ Φωτογραφική/βιντεοσκοπική κάλυψη και διάθεση του υλικού με ηλεκτρονικά μέσα.

Για την επίτευξη του προπονητικού στόχου χρησιμοποιείτε ο ποιο σύγχρονος εξοπλισμός!
Συγκεκριμένα πόρτες ψηλές (ανδρικές και παιδικές), κοντές πόρτες, φούντακια ασκήσεων, κλειδιά, τρυπάνια, ασύρματο χρονόμετρο με φωτοκύτταρα, σημαίες γιγαντιαίας κατάβασης, σάκους μεταφοράς υλικού, πλήρες βαλιτσάκι με υλικά για service σκι, μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας της εταιρίας TRIONE για τις γωνίες, ασυρμάτους για επικοινωνία, βιντεοκάμερα, φωτογραφική, φαρμακείο και H/Y για ανάλυση των βίντεο. 

DSC_1215_edited.jpg

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

HINTERTUX-esp-transfer-skg-mun.png
HINTERTUX-esp-transfer-hin-skg.png

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Ποιός είναι ο πολυχώρος WE και που βρίσκεται?
  Ο πολυχώρος WE αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Το 2011 δημιουργήσαν την εταιρεία ALPIKA Α.Ε. με στόχο την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών, προϊόντων και εξοπλισμού στον τομέα του αθλητισμού και της αναψυχής. Κύρια επιδίωξη των ανθρώπων της ALPIKA Α.Ε. υπήρξε από την αρχή η φιλοξενία ενός προσομοιωτή χιονοδρομίας MaxxtracksBV. O πολυχώρος στεγάζεται επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τρόποι μεταφοράς: Πεζοί Το WE είναι εύκολα προσπελάσιμο με τα πόδια από το κέντρο, καθώς απέχει μόλις 10’ από την πλατεία Ναυαρίνου ή την Καμάρα. Διασχείστε την Τσιμισκή ή την Εγνατία με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, και αμέσως μετά τις αντίστοιχες εισόδους της ΔΕΘ, θα συναντήσετε τα φανάρια της Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου. Λεωφορείο Η πρόσβαση με λεωφορείο είναι εύκολη τόσο από τα δυτικά όσο και από τα ανατολικά. Ακριβώς στην είσοδο του πολυχώρου βρίσκεται η στάση «ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». Οι γραμμές ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν είναι: Γραμμή 02: Α.Σ. ΙΚΕΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ Γραμμή 08: ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ Γραμμή 10: ΧΑΡΙΛΑΟΥ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ Γραμμή 14: ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ Γραμμή 27: ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Γραμμή 31: ΒΟΥΛΓΑΡΗ – Κ.Τ.Ε.Λ. Όχημα ιδιωτικής χρήσης [Ποδήλατο, Αυτοκίνητο, Μηχανή] Από τα ανατολικά: Διασχείστε την Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας και συνεχίστε στην Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου. Στο φανάρι μπροστά από το Δημαρχείο στρίψτε δεξιά στην Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου. Περίπου στα 500μ θα δείτε στα αριστερά σας την είσοδο του WE. Απο τα δυτικά: Διασχείστε την οδό Εγνατία και αφού περάσετε την Εμπορική Πύλη της ΔΕΘ, θα βρεθείτε στη γωνία Εγνατία – Λεωφ 3ης Σεπτεμβρίου. Στρίψτε δεξιά στο φανάρι και θα συναντήσετε την είσοδο του WE.
 • Ποιά είναι η μέθοδος μαθήματος?
  Το μάθημα διαρκεί 60 λεπτά και χωρίζεται σε 15 λεπτά άσκηση, 15 λεπτά ανάληση/θεωρία. Η μεθοδολογία που εφαρμόζεται σχετίζεται με το επίπεδο του κάθε μαθητή.
 • Τι ενδυμασία χρειάζεται για την προπόνηση?
  Για την διεξαγωή της προπόνησης/μαθήματος είναι απαραίτητη η αθλητική ενδυμασία καθώς και οι ανάλογες κάλτσες του σκι ή snowboard. Οι κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας και το ξηρό κλίμα μέσα στο χώρο του προσομοιωτή, σας επιτρέπει να κάνετε την προπόνηση σας με ελαφρύ ρουχισμό.
 • Τι εξοπλισμός χρειάζεται?
  Για την διεξαγωγή του μαθήματος χρειάζεται ο εξής εξοπλισμός: ski/snowboard, μπότες, μπατόν και κράνος όπου συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του μαθήματος. Τα ski και το snowboard έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για την σωστή χρήση πάνω στον προσομοιωτή. Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και τις προσωπικές σας μπότες για να τις συνηθήσετε πριν από τις αναβάσεις σας στο βουνό.
 • Ποιό είναι το κόστος των μαθημάτων/προπονήσεων?
  Ακαδημία 1 μάθημα σε group - 20€ 1 personal μάθημα - 35€ 4 μαθήματα σε group - 75€ 8 μαθήματα σε group - 140€ Αγωνιστική 1 προπόνηση σε group - 20€ 1 personal προπόνηση - 50€ Ενηλίκων 1 μάθημα σε group - 25€ 1 personal μάθημα - 50€ 4 μαθήματα σε group - 85€ 8 μαθήματα σε group - 160€
 • Ποιά είναι η πολιτική πληρωμών?
  Με την κράτηση σας θα χρειαστεί να εξοφληθεί το αντίστοιχο ποσό του μαθήματος. Τα πακέτα μαθημάτων μπορούν να πληρωθούν σε δύο ισόποσες δόσεις κατά την κράτηση σας και μετά το πέρας του δεύτερου μαθήματος. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: Μετρητά πριν την έναρξη του μαθήματος και από τα γραφεία του συλλόγου. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με το σύστημα POS από τα γραφεία του συλλόγου. Τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό τραπέζης του συλλόγου. ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK IBAN: GR0401407290729002002001277 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σ.Χ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
 • Ποιοί είναι οι υγειονομικοί κανονισμοί?
  Ο σύλλογος μας λειτουργεί εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ta group πάνω στον προσομοιωτή χωρίζονται ανα δυο άτομα με βάση τους υγειονομικούς κανονισμούς. Οι ασκούμενοι θα πρέπει να εισέρχονται στον χώρο με μάσκα και να αφαιρείται μόνο κατά την διάρκεια της προπόνηση. Είναι απαραίτητο το συχνό πλύσιμο των χεριών και η χρήση αντισυπτκού.
bottom of page